Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική αύξηση των εταιρειών gaming στη Μ. Βρετανία από το 2016

*
Ο εμπορικός οργανισμός UKIE δημοσίευσε την ανανεωμένη έκδοση του UK Games Map, όπου γίνεται φανερό ότι οι ενεργές εταιρείες που ασχολούνται με το gaming στην περιοχή έχουν αυξηθεί κατά 31% τα τελευταία έξι χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, στη Μ. Βρετανία υπάρχουν 2.555 ενεργές εταιρείες, από τις οποίες οι 2.202 ασχολούνται με το gaming (οι 83 είναι εκδότες), 213 παρέχουν υπηρεσίες και 140 είναι τα ακαδημαϊκά ινστιτούτα που προσφέρουν εκπαίδευση και μαθήματα σχετικά με το gaming. Οι 2.001 εταιρείες εδρεύουν στην Αγγλία, οι 108 στη Σκωτία, οι 59 στην Ουαλία και οι 38 στη Β. Ιρλανδία. Επιπλέον, 713 εταιρείε εδρεύουν στο Λονδίνο, 75 στο Manchester, 72 στο Brighton, 71 στο Guildford και 63 στο Slough.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*